RUGBY SIBIU

        

" Un site dedicat iubitorilor rugby-ului sibian"

  Pana pe 25 Mai anul curent mai poti dona o suma de bani pentru Fundatia de Rugby Bebe Boboc din Sibiu. Oricine doreste sa sprijine sportul cu balonul oval poate dona 2% din impozitul pe venit completand acest lucru in formularul ce trebuie depus la administratiile financiare. Un efort minim de a scrie cateva date, o recompensa maxima stiind ca acesti bani merg catre rugby. Puteti citi mai jos detalii despre cum se poate face aceasta donatie care, atentie, nu ia practic niciun ban de la dumneavoastra ci doar din impozitul care oricum se ducea la stat.
 Doneaza 2% din impozitul tau pe venit catre
Fundatia de Rugby '' Bebe Boboc ''

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice care platesc un impozit de 16% din veniturile realizate au posibilitatea sa directioneze un procent de 2% din impozitul lor pe veniturile realizate in anul precedent catre o entitate nonprofit. Se poate nominaliza o singura entitate nonprofit.

Completati "Cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual" Formularul 230.

Trimiteti formularul pana la 25 Mai anul curent la Administratia Financiara de care apartineti sau veniti cu Cererea la Terenul de Rugby ''Bebe Boboc'' din Sibiu si lasati-o la Borcan Razvan Tel: 0752682714 pana la data de 20 Mai.


Aici trebuie sa depuneti Cererea de 2% / Formularul 230 pana la data de 25 MAI anul curent: 


Denumire: ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE A MUNICIPIULUI SIBIU
Apartine de DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE A JUDETULUI SIBIU

Sediu principal:
Calea Dumbravii  Nr. 28 - 32
Municipiu Resedinta de Judet Sibiu  Judetul SIBIU
Tel.: (0269)218176; (0269)210943; (0269)215513

Va Multumim !